Over ons

Rick en Jackie in Griekenland

Wij zijn Rick en Jackie, een koppel dat het al ruim 9 jaar met elkaar volhoudt. Ons geheim: blijven daten! Samen nieuwe dingen meemaken en elkaar zo beter leren kennen, daar worden we steeds verliefder van. 

Zó verliefd dat Rick mij in 2023 ten huwelijk heeft gevraagd en ik natuurlijk ‘Ja!’ zei. In dat jaar zijn we ook gelijk getrouwd!

Toch vinden wij het soms wel eens moeilijk om weer wat origineels te verzinnen voor onze date nights. Zo kwamen we op het idee van date pakketten: een soort van HelloFresh voor dates. In winter 21/22 is het idee uitgewerkt en getest en kwam Het Date Pakket tot leven!

Ontwerper

Het is altijd Jackie haar droom geweest om een eigen product op de markt te zetten. Dat is ook de reden dat zij Industrieel Ontwerpen is gaan studeren. Ze vind het tof om mensen een positieve ervaring te geven.

Jackie wil met Het Date Pakket mensen helpen om samen een onvergetelijke, creatieve activiteit te laten doen waarmee ze hun relatie kunnen verdiepen/verbreden. Wij geven jullie de slingers en die mogen jullie zelf ophangen voor een gezellig feestje 🥳

Jackie op vliegend tapijt en Het Date Pakket doos