Veelgestelde vragen (OUD)

Hieronder staan de meest gestelde vragen over Het Date Pakket.

Wat is Het Date Pakket precies?


Het Date Pakket is een pakket met alles erin voor een Date Night met je partner. Het Date Pakket is gevuld met een hapje, een drankje en alle onderdelen voor een avond vol activiteiten. Alles in één thema, dus je beleeft een compleet avondje uit, gewoon bij jullie thuis. Je hoeft alleen maar te bestellen en samen met je partner een moment in te plannen. Jullie hebben geen oppas nodig en niemand hoeft de Bob te zijn, want jullie zijn gewoon thuis!

Wat zit er in het pakket?


Alles voor een keigezellige date! We hebben er hard aan gewerkt om in elke box alle elementen, de activiteiten, het hapje en het drankje perfect bij elkaar te laten passen. Je ontvangt een instructieboekje, zodat je het meest optimale uit je avond kunt halen. Afhankelijk van het thema kunnen wat spellen in zitten of DIY projecten. Het Date Pakket is vooral ontwikkeld om eens wat anders te beleven samen en elkaar zo beter te leren kennen.

inhoud pakket

Heb ik zelf nog wat nodig?


Wij gaan er vanuit dat jullie zelf een aantal basis items in huis hebben. Denk aan glazen, borden, schaar, pen etc. Indien er specifieke tools nodig zijn, zullen we dit apart vermelden (voor als jullie bijvoorbeeld in een hotel zitten). In principe zit verder alles wat jullie nodig hebben in de doos.

Hoe weten jullie of Het Date Pakket wel echt leuk is voor een date?


Tijdens de ontwikkeling van een nieuw pakket hoort ook het testen van de pakketten door verschillende mensen uit de doelgroep. Op basis van deze gebruikservaringen en feedback tweaken wij het pakket nog wat en pas dan is de date box verkrijgbaar. Wil jij ook een keer tester worden? Lees hier de voorwaarden.

Zijn er verschillende pakketten? 


Op dit moment ontwikkelen wij het volgende pakket alweer. Naar verwachting komt er elke 2-3 maanden een pakket met nieuw thema. In dit overzicht kun je de beschikbare pakketten vinden. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe thema’s? Volg ons dan op facebook of instagram en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Moet ik meerdere pakketten bestellen?


Het pakket is bedoeld voor één koppel: de hoeveelheden voor het hapje en het drankje in het pakket zijn ook voor twee personen afgestemd. Je mag natuurlijk altijd meerdere pakketten bestellen: als cadeautje voor je vrienden bijvoorbeeld! Het is ook superleuk om dit aan je medewerkers te geven, denk aan een origineel personeelsgeschenk of kerstpakket.

Kan ik het pakket als cadeautje geven?


Hartstikke leuk! Zeker een leuk huwelijkscadeau, cadeau voor housewarming of stellen die je gewoon compleet wilt verrassen met een romantisch cadeau. Geef aan op het bestelformulier voor wie het pakket is en waar het eventueel naar toe moet. Kun je nou niet kiezen tussen alle thema’s? Dan kun je ook voor een Cadeaubon gaan.

Het Date Pakket als relatiegeschenk of voor je werknemers?

Een origineel geschenk voor je werknemers of je relaties! Hier hebben wij een speciale pagina voor ingericht: bekijk deze hier. Heb je bepaalde wensen? Het Date Pakket is volledig naar jouw smaak aan te passen. Neem hiervoor contact met ons op.

Moet ik zelf een diner regelen?


In het pakket zit een hapje en een drankje en is géén avondmaal. Een diner mag je dus zelf regelen. Wél krijg je na aanschaf van het pakket een e-mail met een aantal suggesties om je maaltijd bij het thema te laten passen. Leuk als je van koken houdt of je avond wilt uitbreiden met een leuke extra activiteit met je partner!

Hoeveel kost een pakket?


De losse pakketprijs staat bij het pakket vermeld, zie pakketten. We verwachten in de toekomst ook abonnementen te kunnen aanbieden. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg ons dan op facebook of instagram en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Hoe lang is het pakket houdbaar?


De houdbaarheid staat bij het specifieke pakket vermeld (onder Extra Informatie), zie pakketten. Wil je het pakket cadeau doen, maar weet je niet zeker wanneer het stel kan daten? Kijk dan eens naar onze cadeaubonnen.

Ik drink geen alcohol of ik heb een allergie/intolerantie, kan ik dan bepaalde pakketten niet kopen?


De belangrijkste allergenen staan bij het specifieke pakket vermeld (onder Extra informatie), zie pakketten. Soms past er iets niet in jouw dieet. We bieden altijd alternatieven aan. Wil je het pakket wel proberen, maar zit er toch niets bij de opties? Neem dan contact met ons op, dan gaan we iets regelen. Houd rekening met een eventuele meerprijs.

Wat zijn de verzendkosten?


De verzendkosten voor de pakketten zijn in de prijs inbegrepen. Ben je in de buurt (Eindhoven) en wil je het pakket graag komen ophalen? Stuur ons een bericht om wat af te spreken en ontvang een kortingscode om de verzendkosten (10 euro) in vermindering te brengen.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Op dit moment verzenden we standaard in Nederland. Woon je in het buitenland en wil je Het Date Pakket ook proberen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Hoe versturen jullie Het Date Pakket?


We versturen het pakket op Dinsdag en Donderdag via PostNL, dan heb je Het Date Pakket meestal voor het weekend wel binnen. Omdat de verse onderdelen ook bij onze leveranciers moeten worden klaargezet kunnen we bestellingen van de dag ervoor nog meenemen:
– Uiterlijk Maandag besteld = Dinsdag verzenden
– Uiterlijk Woensdag besteld = Donderdag verzenden

UPDATE: in December zullen wij vaker verzenden, zodat jullie alles op tijd binnen hebben voor de Kerst!

Stuur ons een bericht als je de exacte verzenddag wilt weten of als je een speciaal verzoek hebt.

Je ontvangt een Track en Trace van PostNL wanneer het pakket verzonden wordt. Wanneer het pakket precies aankomt is afhankelijk van de drukte bij de pakketbezorger.

Publiceren jullie ingestuurde foto’s en video’s?

Wij vinden het hartstikke leuk én leerzaam om feedback te ontvangen en daar krijgen we regelmatig ook gezellige foto’s van stellen meegestuurd. Wij zullen deze nooit zonder toestemming publiceren op onze pagina’s. Dit vragen we dan ook altijd vooraf. De foto’s en video’s waarin jullie ons taggen op sociale media delen we wel.

Kan ik het pakket retourneren?


Omdat er levensmiddelen in het pakket zitten is het helaas niet mogelijk om het pakket te retourneren. Dit staat ook in ons retourbeleid.

Ik heb een klacht of feedback, waar kan ik terecht? 


Ben je tevreden? Zeg het voort! Niet tevreden? Neem contact met ons op en we gaan er alles aan doen om een goede oplossing te vinden.

Mijn vraag staat er niet tussen, hoe kom ik met jullie in contact?


Je kunt je vraag stellen via dit contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik heb al mijn antwoorden en ik wil Het Date Pakket bestellen!